Menu

YAZARLAR

Sevinç Erbulak

Sevinç Erbulak

PAZARTESİ SENDROMU

*İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Bale mezuniyetimin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünü bitirdim ve 17 senedir okulumda eğitmenlik yapmaktayım. Hemen hemen sevdiğim her şeyin aynı anda başladığı hayatımda, çeyrek asırdır Şehir Tiyatrosunda oyunculuk ve Darülbedayi Atölyesinde eğitmenlik yapıyorum.

 Aykırı Akademi'de sevdiğim, çok sevdiğim, sevmediğim, özlemini çektiğim her şeyle ilgili yazılar yazmaktayım. Bu yazılar benim için bir tür bellek. Hafızasız bir toplumda bellek, çok önemsediğin bir değer. Bu yazılar sayesinde okuduklarım, izlediklerim, hayal ettiklerim kaybolmuyor. Dönüp kendime ve ne denli değiştiğime bakabiliyorum. Bu yazılar sayesinde bazen sevdiğim şeylere geri dönüyor ve onlarla yeniden ilişki kuruyorum.

 Okuyan, düşünen, dert eden ve değiştirmek isteyen herkese de kendi kişisel tarihi için notlar almayı ve yazarak unutmaya direnmeyi kalpten tavsiye ediyorum. Mümkün olduğunca görüşmek, paylaşmak ve birlikte üretmek üzere sevgili Aykırı Akademi'ciler....

Herkes bilsin